101878
96993
96992
previous arrow
next arrow

Onze missie

De Administratiekamer is doorlopend bezig met het optimaliseren van haar interne processen en automatisering. Alles met als doel het onze klanten zo aangenaam en inzichtelijk mogelijk te maken. Wij staan voor een hoog service- en kwaliteitsniveau. Onze missie is tweeledig. Enerzijds het beste en meest vooruitstrevende kantoor -waar jij je administratie kunt outsourcen-  zijn. Anderzijds kun je bij ons altijd rekenen op een persoonlijk klantcontact en heldere communicatie.

  Vertrouwen, dat heb ik in De Administratiekamer. Mijn contactpersonen zijn stuk voor stuk integer en zeer betrokken bij mijn zaken en voorzien mij op regelmatige basis van advies op tal van administratieve en fiscale zaken. Dit maakt dat ik mij 100% kan inzetten in mijn bedrijf en niet al te veel omkijken heb naar, voor mij, afleidende zaken.  

Dirk-Jan Klaassen

Een team van professionals

De Administratiekamer werkt met een team van professionals op minimaal HBO niveau. Allen gedreven en enthousiast over hun vak. Van administratief medewerker tot controller, van samensteller tot meester in de rechten.

Kun je denken binnen de regels en kleuren buiten de lijnen? Ben je bereid om voor je klanten net dat stapje extra te doen? Zijn termen als betrouwbaarheid en transparantie je niet vreemd? Zie je binnen no time welke wensen en behoeften je klanten hebben en kun je hier snel en adequaat op inspelen? Ben je flexibel en is zelfstandig werken je niet vreemd? Dan pas je ongetwijfeld heel goed in ons team.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten binnen ons vak! Dus denk je binnen ons team te passen? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie en cv per e-mail naar info@de-administratiekamer.nl.

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
Nederland

Telefoon: 0481-848840

E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen

Actueel

Bel mij terug

Plan een gratis gesprek

 

Vast bedrag per maand

Voor het outsourcen van jouw administratie betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt 24/7 online gebruik maken van onze software, zonder verdere investeringen op gebied van ICT.

Jouw data in de cloud

Onze klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. Investeringen in dure servers behoren tot het verleden.

Veiligheid = Topprioriteit

Wij maken gebruik van toonaangevende apparatuur, software en diensten om online samenwerken veilig te houden. Het datacentrum, de verbindingen en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.