101878
96993
96992
previous arrow
next arrow

Waarom je financiële administratie outsourcen?

De Administratiekamer realiseert binnen jouw organisatie of stichting een stevige administratieve en financiële basis zodat je flexibel en adequaat kunt reageren op ontwikkelingen in de markt. Dankzij onze praktische workflows bieden wij overzichtelijke en betrouwbare managementrapportages. Hierdoor heb jij absolute controle over jouw administratieve processen en geef je optimaal sturing aan je organisatie.

Hoge kwaliteit tegen lage kosten

Omdat administratie onze core business is, werken we zeer efficiënt en op kwalitatief hoog niveau. Door onze kennis van administratieve processen én de financiële en fiscale wet- en regelgeving nemen we snel en deskundig je financiële administratie uit handen. Dat doen we zoals jij dat wenst; ondersteuning op locatie, co-sourcing of outsourcing.

Waarom je administratie outsourcen?

- verhogen flexibiliteit
- constante kwaliteit
- hoog kennisniveau
- optimalisatie van bedrijfsprocessen

Automatisering

Wij hebben onze organisatie innovatief georganiseerd, waarbij we stevig gebruik maken van ICT- en online middelen. De Administratiekamer werkt samen met excellente softwarepartners om de financiële bedrijfsprocessen op een juiste en veilige manier te automatiseren. Hierdoor wordt het technisch beheer en onderhoud geheel voor je verzorgd, zodat je geen beheerkosten hoeft te betalen en zelf geen updates, back-ups en nieuwe versies hoeft te installeren.

Waarom je administratie outsourcen?

- veilig informatie delen, 24/7
- overzichtelijke en op maat rapportages
- geen ICT investeringen
- kwaliteitsgarantie door controlerende functie

Flexibiliteit

Door je administratie te outsourcen bij De Administratiekamer betaal je alleen voor de dienstverlening die je op dat moment nodig hebt. Organisaties of stichtingen die groeien of juist krimpen hebben vaak grote moeite om snel de juiste mensen te vinden of om de bestaande financiële afdeling af te slanken. Outsourcen lost dit probleem op, de dienstverlening sluit namelijk altijd naadloos aan bij wisselende omstandigheden.

Waarom je administratie outsourcen?

- optimale flexibele bezetting
- hoog kennisniveau
- geen personele risico's
- besparing op kantoorkosten

Analyse & controlling

Het belang van goede sturing neemt sterk toe en daarmee ook de vraag naar juiste managementinformatie. Door de continu veranderende wet- en regelgeving en marktwerking is inzichtelijke en betrouwbare informatie onmisbaar voor een juiste sturing in jouw organisatie. Het biedt de directie en het management de juiste gegevens om de (financiële) positie in de markt te verstevigen en te voldoen aan de interne en externe verantwoordingsverplichting.

De Administratiekamer beschikt over ervaren business controllers die je helpen bij het produceren van betrouwbare managementinformatie die aansluit bij jouw informatiebehoefte.

Waarom je administratie outsourcen?

- juiste info voor betere sturing
- inzicht door duidelijke dashboards
- aanbevelingen van verbeterpunten
- toepassen actuele wet- en regelgeving

Vragen?

Heb je nog vragen? Of zijn er nog onduidelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: 0481 - 848840 of geef een bel mij terug verzoek door.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Industrieweg-Oost 13a
6662 NE Elst
Nederland

Telefoon: 0481-848840

E-mail: info@de-administratiekamer.nl

Offerte aanvragen

Plan een gratis gesprek

Bel mij terug

Vast bedrag per maand

Voor het outsourcen van jouw administratie betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt 24/7 online gebruik maken van onze software, zonder verdere investeringen op gebied van ICT.

Jouw data in de cloud

Onze klanten hebben geen omkijken naar systeem- en applicatiebeheer en zijn verzekerd van een dagelijkse back-up van hun data in de cloud. Investeringen in dure servers behoren tot het verleden.

Veiligheid = Topprioriteit

Wij maken gebruik van toonaangevende apparatuur, software en diensten om online samenwerken veilig te houden. Het datacentrum, de verbindingen en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.